İZMİR / BAYINDIR - Yusuflu İlkokulu

0(232)588 56 36
YUSUFLU KÖYÜ BAYINDIR
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :TÜM GÜN
Lojman
2 - BİRİ KULLANIMDA DİĞERİ BOŞ
KÖY SERVİSİ
Yerleşim Yeri
KÖYÜMÜZ 120 RAKIMLI, OVADA KURULMUŞ VE TOPLU YERLEŞİME SAHİPTİR. KÖYÜMÜZÜN SON YAPILAN NÜFUS SAYIMINA GÖRE NÜFUSU 869 KİŞİDİR.KÖY 450 HANEDEN OLUŞMAKTADIR.BUNLARIN BİR KISMI KÖY İÇİNDE BÜYÜK BİR KISMI İSE ÇAYIR MEVKİNDE İKAMET ETMEKTEDİR.KÖYÜMÜZ BAYINDIR-TİRE- ÖDEMİŞ ASFALTINA 2 KM UZAKLIKTADIR. BU KONUMU İLE HER ÜÇ İLÇEYE RAHATLIKLA GİDİLEBİLİR.
İLÇE MERKEZİNE 4KM İL MERKEZİNE 85 KM UZAKLIKTA