İZMİR / BAYINDIR - Yusuflu İlkokulu

Kas

Okulumuz 4. Sınıf öğretmeni Şule KANDIR ve öğrencileri tarafından Sosyal Bilgiler dersi Kültürel Mirasımız kazanımı kapsamında kültürel bir etkinlik gerçekleştirildi.

Kas

Yusuflu İlkokulu olarak öğrencilerimiz ,öğretmenlerimiz ve değerli velilerimizin heyacanlı katılımları ile Cumhuriyetimizin 100. yılını anlamlı etkinliklerle ve çoşkuyla kutladık.

Kas

İzmir Karşıyaka Yelken Klubü'nün Cumhuriyetin 100. yılı anısına düzenlemiş olduğu yelken yarışlarında okulumuz öğrencisi Mila Aylin MASON 2.lik derecesi kazanarak bizleri ve ailesini gururlandırdı.

Ekm

7-22.10.2023 tarihleri arasında olan AB kod haftası (code week) kutlamaları kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığımızın bu sene ” Cumhuriyetimizin 100. yılı” olarak belirlediği temaya uygun olarak okulumuzun tüm öğrencilerinin katılımıyla bilgisayarsız eğlenceli kodlama çalışmaları yaptık.